۱۷ مرداد ۱۳۹۲، ۱۰:۱۳

گزارش مهر/

دربهای بسته به روی خبرنگاران در انتظار کلید/ انتصاب به جای انتخاب!

دربهای بسته به روی خبرنگاران در انتظار کلید/ انتصاب به جای انتخاب!

کرمان - خبرگزاری مهر: روز خبرنگار شاید بهانه ای باشد یادی کنیم از افرادی که با وجود تمام مشکلاتشان اما بار مشکلات جامعه را نیز در بخشهای مختلف به دوش می کشند بی آنکه در بسیاری مواقع از آنها یادی شود این روز فرصتی است که به مرور چند باره مشکلات این قشر بنشینیم مشکلاتی که طی سالهای اخیر بر آنها افزوده شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، در این دنیای عجیب و غریب با وجود این همه تکنولوژی های پیشترفته و اتفاقات مهمی که در اقصی نقاط این کره خاکی انجام می شود، کسب اطلاعات دقیق و موثق یک امر ضروری است و خبرنگاران یکی از مهره های اساسی برای اطلاع رسانی دقیق در این دنیای کنونی به شمار می آیند.

یک خبرنگار باید در انعکاس مسائل مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی بی طرفانه عمل کند و به واقعیت یک رویداد دست یابد.خبرنگار باید رسانه ای را که در آن کار می کند را بشناسد تا از ظرفیت و کارایی آن آگاه باشد.

خبرنگاری شغلی شیرین و دلربایی است ، یک خبرنگار موفق باید زبان شیوا، رساء و روابط عمومی بالایی در جامعه داشته باشد تا بتواند با گوینده و شنونده خود ارتباط برقرار کند.

شغل خبرنگاری مانند شغل های دیگری که  در جامعه وجود دارد سختی های خود را دارد ، فردی که به سمت و سوی خبر و خبرنگاری می رود باید سراپا عشق و استعداد باشد و به این شغل علاقه داشته باشد تا بتواند گفته ها و احساسات خود را به خوبی به مخاطب منتقل کند تامخاطب بتواند لذت ببرد.

خبرنگاران قلب روزنامه ها، خبرگزاری ها، رادیو و تلویزیون هستند و در کل خبرنگاران باعث به حرکت در آوردن موتور مطبوعات می شوند.اما این قلب که یکی از اعضای اصلی پیکره هر جامعه ای محسوب می شود این روزها به خوبی نمی تپد وضمن انجام  وظایف حیاتی بر عهده اش، خود دردمند بوده و نیازمند دستی نوازشگر است.

خبرنگار فردی است که برای به دست آوردن اطلاعات دقیق، عملکرد و رفتارهای تمام افراد و مسئولان جامعه را زیر ذره بین قرار می دهد.

شاید هیچ دری برای خبرنگاران بسته نباشد ولی این درها فقط در زمان نشست خبری و جلسه ها باز است و زمانی که خبرنگاران برای پیگیری خبر یا سوژه خود پیش مسئولین می روند این درهای باز، بسته می شوند.

رسالت یک خبرنگار این است که واقعیت ها را به گوش مردم جامعه برساند و زبان مردم در جامعه باشد.

 امروزه هم حضور زنان در عرصه اطلاع رسانی به عنوان اهرم های مهم این عرصه در جامعه به شمار می آیند.

جای نهادهای صنفی در جامعه رسانه ای خالی است/ مدیران در نهادهای رسانه ای دخالت نکنند
 
به بهانه روز خبرنگار به سراغ چند نفر از خبرنگاران كرماني رفتيم و پاي درد دل آنها نشستيم، آنچه كه مي خوانيد ماه حصل گفتگوي با اين خبرنگاران است.

محمدرضا نژادحيدري سردبير روزنامه عصر ظهور در گفتگو با مهرمي گويد: اتفاقاتي كه طي سالهای گذشته افتاده است منتقدين زيادي داشته استT روزنامه نگاران معتقدند كه دولت گذشته آنطور كه شايسته خبرنگار بوده به مسائل آنها رسيدگي نكرده است البته ممكن است كه افرادي در جامعه وجود داشته اند كه مشكلات خبرنگاران را حل كنند اما اين اتفاق نيفتاده است و خبرنگاران رضايت چنداني ندارند.

نژاد حيدري بيان مي دارد: بهترين راه براي حل مشكلات خبرنگاران، رجوع دولت به خود خبرنگاران و مطبوعات است كه با تشكيل نهادهاي صنفي بتوانند بر مشكلاتشان فائق بيايند.

اين مسئول در ادامه مي گويد: تجربه نشان داده است كه هرجا موفقيتي حاصل شده است ناشي از تلاش نهادهاي صنفي بوده كه با همراهي دولت ، بسترسازي و كمك  دولت به موفقيت دست يافته اند.

سردبير روزنامه عصرظهور اذعان مي دارد: در دولت فعلي همانطور كه رئيس جمهور در اولين كنفرانس مطبوعاتي خود گفت بايد به نهادهاي صنفي كه عزل و نصب و انتخاب مديران اين نهادها بدون دخالت مستقيم يا غير مسقيم مديران مياني صورت گرفته است كمك شود تا راه را براي مشكلات اصحاب مطبوعات باز كنند.

مهمترين مشكل خبرنگاران فقدان دانش موجود/ وضعیت رسانه های کرمان خوشایند نیست

وي در خصوص مهمترين مشكلات خبرنگاران مي افزايد: مهمترين مشكل خبرنگاران در شرايط موجود فقدان دانش موجود است، خبرنگاران علي رغم مشكلاتي كه در حوزه معيشتي دارند اما مهمترين مشكل شان ضعف دانش مطيوعاتي است و اگر اين مشكل زيربنايي حل شود مشكلات ديگر نيز حل مي شوند.

کمیت گرایی در کرمان موجب ایجاد موج رسانه های بیکیفیت شده است

نژاد حيدري با اشاره به اينكه وضعيت مطبوعات و رسانه ها در استان كرمان وضعيت خوشايندي نيست  تصريح مي كند: معمولا در استان كرمان بيشتر بر روي كميت رسانه ها تاكيد صورت مي گيرد و آنچه از نظرها غافل مي شود كيفيت مطبوعات است و در حال حاضر ما با تعداد بسياري از نشريه ها و رسانه هاي بي كيفيت مواجه هستيم كه اينها جاي خرسندي و خوشحالي نيست و بايد با تقويت نهادهاي غير دولتي و صنفي و افزايش دانش رسانه ها اين مشكل را حل كنيم.

آمار خبرنگاران حرفه ای در کرمان به عدد 100 هم نمی رسد اما برخی نهادها این تعداد را 600 روزنامه نگار اعلام می کنند

اين مسئول ابراز مي دارد: فقدان تعريف روشني از روزنامه نگار، مهم ترين آسيب به جامعه خبري استان است. فرضا اعلام شده كه 600 روزنامه نگار در استان وجود دارد و اگر ما اين تعداد روزنامه نگار را داشتيم مي توانستيم روزي 10 روزنامه 12 صفحه اي با محتواي توليد در جامعه عرضه كنيم در حالي كه يك روزنامه با اين استاندارد نداريم.

تکلیف خانه مطبوعات باید مشخص شود/ خبرنگاران نهاد انتخابی می خواهند نه انتصابی

وي ادامه مي دهد: ما نبايد با الفاظ بازي كنيم و تكليف خانه مطبوعات بايد مشخص شود كه نهادي دولتي يا غير دولتي است؟ اما اين دليل نمي شود كه دولت بخواهد در كار اين نهادها دخالت كند؛ در مورد تشكل هاي رسانه اي استان و ميان اصحاب مطبوعات تفاوتي وجود دارد كه بايد يك بار براي هميشه اين مسئله حل شود.

نهادهای انتصابی تنها باری بر دوش بیت المال هستند

اين خبرنگار در ادامه صحبت هايش مي گويد: اگر نهادي بخواهيم كه ارشاد مديرش را تعيين كند طبيعتا اداره مطبوعات ارشاد و كارشناسان آن بسيار نهاد كارآمدتري براي اين امر است و لزومي ندارد با ايجاد تشكل هايي كه به دولت وابستگي دارد بار مالي به بيت المال تحميل كنند.

جايگاه خبرنگاران ارتقا پيدا نكرده است

محبوبه فیروز آبادی یکی دیگر از خبرنگاران با سابقه استان کرمان در گفتگو با مهر می گوید: بر باور من، جایگاه خبرنگاران لزوما در جامعه ارتقاء پیدا نکرده است و این نگاهیی که به خبرنگاران می شود مختص به این هشت سال نیست و باید به این مشکل نگاه زیربنایی شود.

وی در ادامه اذعان می دارد: باید دراز مدت به چالش های خبرنگاری نگاه کرد، این نگاه و این جایگاه در خور شان خبرنگاران نیست.

فیروز آبادی با اشاره به اینکه جایگاه خبرنگاران در کلام متاثر از اقدامات هشت سال گذشته نیست،  تصریح می کند: اگرچه دولت نهم و دهم اقداماتی انجام داد و سبب تنزل این جایگاه شد مانند دخالت دولت در نهادهای صنفی و خانه های مطبوعات و فعالیت تشکل هایی که فعالان واقعی خبرنگاران که حوزه مطبوعاتی را تشکیل می دادند ممانعت کرد و سرای روزنامه نگاران را که یک تشکل دولتی ساز بود را راه اندازی کردند که یک اشتباه دیگر بود که اتفاق افتاد.

این خبرنگار با سابقه کرمانی در ادامه صحبت هایش می گوید: هدف راه اندازی سرای روزنامه نگاران در کنار یک تشکل دولتی ساز دیگر به نام خانه مطبوعات نامشخص بود و یک اتفاق نامبارک دیگر در این حوزه بود که بعضا راه اندازی سرای روزنامه نگاران تقابل با خانه های مطبوعات تعبیر شد.

تجلیل از خبرنگار نماها بر جایگاه خبرنگاران حرفه تاثیر گذار است

وی ابراز می دارد: هدایای فله ای را که دولت مثلا به خبرنگاران میداد در تنزل جایگاه خبرنگاران حرفه ای تاثیر گذار بود.

فيروزآبادي مي افزايد: تعطیلی دوره های آموزشی خبرنگاری به خصوص در دو،سه سال اخیر با اشاره به اینکه ارشاد بودجه های هنگفتی را به دست آورده بود از نثاط منفی کارنامه دولت منصوب می شود، در عین حال در شش، هفت سال گذشته هیچ جشنواره مطبوعاتی و هسچ ارزیابی واقع بینانه ای از مطبوعات و فعالان مطبوعاتی در استان کرمان برگزار نشد.

اين خبرنگار اقتصادي بیان می دارد: فراموش نکنیم که وقتی خبرنگاران حرفه ای مورد حمایت قرار نمی گیرند در واقع این رسانه های حرفه ای هستند که تضعیف می شوند و از رونق می افتند.

وي تصریح می کند: دخالت های دولت در اقتصاد بنگاه های مطبوعاتی از طریق توضیح ناعادلانه آگهی های دولتی و یارانه های نا شفاف کاغذ از دیگر چالش هایی بود که باعث تنزل خبرنگاران حرفه ای شد.

فيروز آبادي با اشاره به اینکه در هشت سال گذشته سیاست های مطبوعاتی دولت قابل دفاع نیست و دولت کارنامه قابل قبولی در این زمینه ندارد می گوید: عوامل دیگری هم در جایگاه دولت دخیل است که مهمترین آن ها برخورد خود خبرنگاران و نوع نگاهشان به جایگاهی که دارند است.

باید مرز بازاریابان و رپرتاژبگیران با خبرنگاران واقعی مشخص شود/ برخی از این به ظاهر خبرنگاران هیچ مطلب تولیدی ندارد و تنها نام خبرنگار را یدک می کشند

اين خبرنگار كرماني اذعان می دارد:  برخی از خبرنگاران حرمت جایگاهی را که در آن قرار دارند را نگه نمی دارند و مرز بازاریابان و رپورتاژگیران مطبوعات با خبرنگاران مشخص نیست و ما بیش از آنکه شاهد فعالیت خبرنگاران حرفه ای باشیم، شاهد کسانی هستیم که فقط دنبال رپورتاژ اگهی هستند و هیچ مطلب تولیدی مستقل از آن ها در مطبوعات منتشر نمی شود.

نگاه برخی مدیران به خبرنگاران در حد یک رپرتاژ بگیر است

وي در ادامه صحبت هایش ابراز می دارد: این باعث شده است که نگاه مدیران دستگاه های دولتی و مدیران روابط عمومی ادارات به خبرنگاران در حد یک رپورتاژ نویس تنزل پیدا کند تا آنجا که در پاسخ به خبرنگارانی که وقت مصاحبه اختصاصی می خواهند، آن را به کنفرانس های مطبوعاتی رپورتاژی موکول می کنند تا با پرداخت مبالغی ناچیز و فله ای به مطبوعات و رسانه ها از پاسخگویی طفره بروند.

فيروز آبادي تصریح می کند: برخی از دستگاه های دولتی تصور می کنند همین که به پاسخگوی خبرگزاری ها و شبه خبرگزاری ها باشند کفایت می کند و در مقابل مطبوعات در مقام پاسخگویی بر نمی آیند، این ها همه سختی هایی است که زمانی یک خبرنگار مستقل می خواهد در یک مطبوعات مستقل کار کند می بیند.

عدم پاسخگویی مدیران

وی در ادامه می گوید: در استان کرمان مدیرانی داریم کی طی هشت سال گذشته حتی یک گفتگوی اختصاصی از آن ها در مطبوعات منتشر نشده است به این دلیل که پاسخگویی به مطبوعات رسانه ای را وظیفه خود نمی دانند، اینها چالش های عامی است که همه خبرنگاران با آن روبه رو هستند.

اين خبرنگار اقتصادي یکی دیگر از مشکلات خبرنگاری را درآمدهای پایین در این حرفه دانست و مي افزايد: متاسقانه با فعالیت کسانی در مطبوهات روبه رو هستیم که بعضا فقط حاضرند با درآمد کم کار کنند و این باعث شده است که نیروهای حرفه ای به دلیل اینکه از نظر اقتصادی تامین نمی شوند در اولین فرصت از این عرصه خارج شوند و یا به روابط عمومی های ادارات پناه ببرند و یا در ادارات دیگر شاغل شوند و نیروهای دیگری که می مانند متاسفانه اغلب نه خودشان انگیزه یادگیری دارند و نه مدیران رسانه ها نیاز می بینند این آموزش ها را به آنها بدهند.

فيروز آبادي در ادامه صحبت هایش با مهر تصریح می کند: در تعلیق فعالیت تشکل های صنفی، آموزش به فراموشی سپرده می شود، در نتیجه اگر بگوییم دانش بعضی از خبرنگاران ما در حد مطلوب نیست به گزاف سخن نگفته ایم.

فعالیت تشکل های دولتی ساز منتسب به رسانه ها مطلوب نیست

وی می گوید: بنده با فعالیت هر نوع تشکل دولتی ساز مخالف هستم و مطمئنم این انجمن صنفی انجمن روزنامه نگاران است که باید در استان پا بگیرد و تغذیه شود.

اين خبرنگار اذعان می دارد: نه خانه مطبوعات و نه سرای روزنامه نگاران هیچ کدام نمی توانند مطالبات صنفی من نوعی را پاسخگو باشند درواقع بیت امیدوار بود آدمی به خیر کسان، مرا به خیر تو امید نیست شر مرسان، مصداق این تشکل های دولتی ساز است.

بر خلاف شعارها خبرنگاران طی سالهای گذشته مورد بی توجهی و سیاست بازی قرار گرفتند

به پای درددل یک خبرنگار باسابقه کرمانی  دیگر نشستیم، سيد علي گلسرخی در خصوص فراز و نشیب های جایگاه یک خبرنگار در جامعه اظهار می دارد: علی رغم اینکه دولت نهم و دهم همیشه تاکید داشت که مطبوعات و رسانه در جایگاه بالایی قرار دارد و دولت به این قشر اطلاع رسان احترام می گذارد متاسفانه برخلاف شعارهای این دولت می دیدیم که خبرنگاران با کمبودهای مادی و معنوی مواجه هستند.

وی مي افزايد: در بحث مادی متاسفانه نگاهی که به رسانه ها و خبرنگاران  در دولت نهم و دهم می شد یک نگاه سیاسی بود و خبرنگارانی که در دولت نهم ودهم نقش پررنگی در جامعه نداشتند با مشکلات بیشتری مواجه بودند.

گلسرخی بیان می دارد: زمانی که دولت به یک چشم دیگر به رسانه نگاه می کند رسانه هم مجبور می شود خبرنگار را تحت فشار بگذارد و خبرنگار را بازخواست می کند و رسانه مانع انتشار اخبار آزاد می شود.

این خبرنگار با سابقه کرمانی می گوید: بسیاری از خبرنگاران در استان کرمان از جمله خود من طی هشت سال گذشته شاید نتوانستیم حتی به تعداد انگشت های دستمان خبر خوب منتشر کنیم.

وی در ادامه صحبت هایش اذعان می دارد: رسالت مطبوعات و خبرنگاران آگاهی بخشیدن به جامعه و بالا بردن سطح آگاهی جامعه است، این رویه در خصوص رسانه ها و خبرنگاران با رسالت رسانه ها و خبرنگاران همخوانی نداشت و عملا خبرنگاران و رسانه های کشور و استان کرمان کارایی خاصی در این سالهای اخیر نداشته اند.

اين خبرنگار اظهار می دارد: مخاطب با اخبار کلیشه ای میانه ای ندارد و این نوع اخبار مخاطب را راضی نمی کند.

متخصص رسانه ای در استان کرمان کم داریم

گلسرخي در ادامه گفتگو خود با مهر می گوید: رسانه در استان کرمان زیاد داریم اما متاسفانه متخصص رسانه ای در استان کم داریم و مهمترین دلیل غیر تخصصی بودن رسانه ها، صاحبان رسانه ها ومطبوعات هستند و اکثر صاحبان رسانه ها در استان کرمان تخصص روزنامه نگاری و تخصص رسانه ای ندارند و این برای جامعه ما تاسف آور است.

وی ابراز می دارد: نگاه دولت نهم و دهم نسبت به رسانه ها اعم از سراسری و محلی یک نگاه گزینشی است و در این نوع نگاه هر رسانه ای که باب میل دولت و مدیران دولت عمل نمی کرد یک رسانه مغضوب می شد و در این نگاه خیلی لز فعالان رسانه ای و رسانه ها به حاشیه کشیده شدند.

امیدواریم دولت تدبیر و امید فکری به حال خانه مطبوعات کرمان کند

اين خبرنگار باسابقه كرماني با اشاره به اینکه طی هشت سال گذشته خانه مطبوعات استان کرمان دچار مشکل شد بیان می دارد: بنده یکی از معترضان به این روند خانه مطبوعات بودم و عنوان کردم که این انتخابات شما طبق اساس نامه وزارت ارشاد غیرقانونی است اما کسی گوش نکرد تا اینکه بعد از مدت ها خود کسانی که پیمان بسته بودند دچار مشکل شدند و اعلام کردند که این انتخابات غیر قانونی است.

گلسرخي تصریح می کند: امیدواریم در دولت تدبیر و امید با توجه به گزینه پیشنهادی آقای جنتی  برای وزارت ارشاد و دیدگاه مثبت ایشان در خصوص رسانه ها، آزادی رسانه ها و لزوم فعال بودن نهادهای صنفی خانه مطبوعات استان کرمان در اوایل آفاز به کار دولت تدبیر و امید لا حضور همه سلایق مختلف باز گشایی شود.

سینا رحیم پور نیز یکی از خبرنگاران جوان کرمانی است  که در گفتگو با مهر با اشاره به محتوای رسانه های دیجیتال و مکتوب در استان کرمان می گوید: یکسری رسانه های دیجیتال با پیشترفت بسیاری که داشته اند مورد توجه مردم قرار گرفته اند و امکان دارد مردم در بیشتر وقت ها روزنامه ها را مطالعه نکنند و به برای کسب اطلاعات خبری به سراغ سایت های خبری می روند.

وی در ادامه اذعان می دارد: خوشبختانه خبرگزاری هایی که معتبر و رسمی اند در زمینه تولید محتوا همیشه تازه هستند.

عدم همگرایی خبرنگاران برای راه اندازی خانه مطبوعات قوی موجب به روی کار آمدن نهادهای دولتی شد

رحیم پور مي افزايد: طی هشت سال گذشته جامعه خبرنگاری دچار فراز و نشیب های بسیاری شده است، زمانی که خانه مطبوعاتی به صورت نیمه تعطیل داشتیم خبرنگاران تلاش نکردند که بتواند دور هم جمع شوند تا زمانی که خانه مطبوعات دایر شد که فارغ از بحث های جناحی فعالیتش را خوب آغاز کرد.

خبرنگار هفته نامه همراه بیان می دارد: به دلایلی خانه مطبوعات دچار تغییر و انحلال شد و سرای روزنامه نگاران تشکیل شد که کارش موازی با خانه مطبوعات بود و این ها همه دلایلی است برای افت جامعه روزنامه نگاری در استان کرمان و این ضربه زننده است تا اینکه مفید باشد.

وي می گوید: طی ایام گذشته هیچ کدام از مطبوعات نکوشیدند که یک خبرنگار و نیروی جدید تولید کنند و این باعث می شود که یکسری خبرنگار ثابت بمانند و مطبوعات در زمینه تولید خبرنگار زیاد مفید نبوده است.

رحيم پور اظهار می دارد: پیشنهاد بنده این است جامعه  روزنامه نگاری در دولت تدبیر و امید به گفته معظم رهبري كه گفته اند بايد اتحاد انجام شود، جامعه روزنامه نگاري هم بايد دور هم جمع شوند تا بتوانند يك مكان نه چند مكان براي خبرنگاران انتخاب كنند و اين باعث رشد جامعه مطبوعاتي و هم رشد جامعه خبري مي شود و هم اينكه خبرنگاران مي دانند جايگاهي در جامعه دارند.

خبرنگار هفته نامه همراه اذعان مي دارد:  كمتر روزنامه ای به چشم خوردند كه مطالب توليدي عرضه كنند و هفته نامه و روزنامه اي در خور شان مردم كرمان منتشر نشد.

مطبوعات كرمان تبديل به كانون هاي تبليغاتي شدند

وي مي گويد: مطبوعات استان كرمان بيشتر به سمت جذب آگاهي رفته اند تا اينكه به سمت توليد محتوا بروند مطبوعات استان كرمان به جاي اينكه زبان مردم باشند تبديل به كانون هاي تبليغاتي شده اند، رسالت يك خبرنگار اين است كه درد و دل هاي مردم را به مسئولين برساند.

خبرنگار هفته نامه همراه در ادامه صحبت هايش تصريح مي كند: متاسفانه به دليل اينكه درآمدي در مطبوعات نيست خبرنگاران به هديه هاي بسيار ناچيزي در كنفرانس هاي مطبوعاتي داده مي شوند چشم دوخته اند.

رحيم پور در خصوص راه اندازي سراي روزنامه نگاران ابراز مي دارد: راه اندازي اين نهاد كار اشتباهي بوده است اينكه مسئولين بيايند هيئت مديره اي را انتخاب كنند و از سوی دیگر یک نهاد انتخابی مثل خانه مطبوعات منفعل شود سوال برانگیز است.

خبرنگاران به نهادهای انتصابی نیاز ندارند/ باید به رای خبرنگاران اهمیت داد نه اینکه برایشان تصمیم گرفت

وي  با اشاره به اينكه سرنوشت سراي روزنامه نگاران استان كرمان مانند سرنوشت خانه مطبوعات مي شود اظهار مي دارد: خبرنگاران استان كرمان می خواهند یک نهاد صنفی انتخابی داشته باشند نه انتصابی.

رحيم پور اذعان مي دارد: يكي از عمده ترين مشكلات خبرنگاران بحث بيمه خبرنگاري است كه تاكنون به آن هيچ توجهي داده نشده است و خبرنگاري كه جزء مشاغل سخت جامعه است براي بيمه شدن بايد هفت خوان رستم را پشت سر بگذارد اميدواريم در اين دولت تدبير و اميد يك فكري هم به حال بيمه خبرنگاران بشود.

خبرنگار هفته نامه همراه يكي ديگر از مشكلات خبرنگاران را جنبه مالي اين كار مي داند و مي گويد: بسياري از خبرنگاران خرج زندگيشان را از اين راه كسب مي كنند و در اخر ماه اين دست مزد كم كفاف زندگيشان را نمي دهد.

با توجه به اينكه خبرنگاري جزء مشاغل سخت در جامعه محسوب مي شود ولي با وجود تمام سختي هايي كه دارد درآمدي كه از اين راه كسب مي شود، كفاف هزينه هاي دريافت خبر را نمي دهد.

اين روزها شاهد افزايش نرخ تورم و مشكلات اقتصاده هستيم، اين درحالي است كه حقوق خبرنگاران در همان حد ناچيزي كه بوده است باقي مانده است و شايد خيلي از افراد خبرنگار در اين شرايط دچار مشكلات اقتصادي شوند.

خبرنگاران پلي هستند براي اينكه مشكلات مردم را به گوش مسئولين و حرف مسئولين را به گوش مردم برسانند، در حالي كه خود اين پل زير بار مشكلاتي كه دارد كمر خم كرده و هيچكس در اين ميان توجه نمي كند كه فرد خبرنگار چه مشكلاتي دارد و تنها از اين پل براي رفع مشكلات خودشان استفاده مي كنند.

اميدوارم كه در اين دولت تدبير و اميد در كنار تمامي مشكلات اقشار جامعه دارند كليد رئيس جمهور منتخب مردم قفل درهاي بسته بر روي خبرنگاران را بگشايد.
..............................
گزارش: شیوا رحیم پور

 

کد خبر 2112354

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha